ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Απολαύστε ένα γευστικό πρωινό από τον πλούσιο μπουφέ, που βρίσκεται στην αίθουσα πρωινού, στο κεντρικό κτίριο του εστιατορίου.

Το μεσημέρι γευτείτε ελληνικά πιάτα στην ευρύχωρη και σκιερή πλακόστρωτη αυλή του παραθαλάσσιου εστιατορίου, ενώ σας συνοδεύει ο ήχος των τζιτζικιών.

Το βράδυ, δοκιμάστε την ιταλική κουζίνα της pizzeria, όπου η πίτσα ψήνεται επάνω σε πυρακτωμένη πλάκα ή προτιμείστε τις λαχταριστές γεύσεις της ψησταριάς, συνοδεύοντας τα πιάτα σας με δροσερές σαλάτες κι ένα ποτήρι από τη λίστα των τοπικών κρασιών ή παγωμένης μπύρας.


Ο χώρος της παραλίας, του εστιατορίου και του beach bar, διατίθεται ελεύθερα προς το κοινό, πέραν των πελατών του ξενοδοχείου και του κάμπινγκ

Διαμονή στο Ολύμπιος Ζευς

ΔΙΑΜΟΝΗ

Απόλαυση και άνεση

Η διαμονή σας στο "Ολύμπιος Ζευς" θα είναι μια πραγματικά πολύ ευχάριστη εμπειρία. Τα 100 bngalows που διαθέτει βρίσκονται μπροστά στην υπέροχη παραλία με τα πεντακάθαρα νερά και σας δίνουν τη δυνατότητα να ξυπνάτε κάθε πρωί συντροφιά με τη θαλασσινή αύρα...

ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Μοναδικό περιβάλλον

Το camping είναι ένας μεγάλος σκιερός χώρος 100 θέσεων. Οι θέσεις είναι ανεξάρτητες δημιουργώντας μια πιο privet ατμόσφαιρα, ο περιβάλλοντας χώρος είναι πεντακάθαρος και γενικότερα θα νοιώσετε από την πρώτη στιγμή την άνεση που χρειάζεστε.
Θαλάσσια σπορ, παραλία και αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ολύμπιος Ζευς

ΣΠΟΡ - ΠΑΡΑΛΙΑ

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Μπείτε στο κλίμα της απόλυτης διασκέδασης απολαμβάνοντας διάφορες δραστηριότητες που σας προσφέρει το Ολύμπιος Ζευς.
Στις αθλητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν στο χώρο δοκιμάστε τις ικανότητές σας στα σπορ, γεμίστε ευεξία...