ΣΠΟΡ - ΠΑΡΑΛΙΑ

Μπείτε στο κλίμα της απόλυτης διασκέδασης απολαμβάνοντας διάφορες δραστηριότητες που σας προσφέρει το Ολύμπιος Ζευς.

Στην οργανωμένη παραλία μπορείτε να γεμίσετε ευχάριστα τις ώρες σας κάνοντας σπορ, παίζοντας beach volley ή όποια άλλη δραστηριότητα σας ευχαριστεί ή απλά χαλαρώστε κάτω από τον καυτό ήλιο.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν στο χώρο δοκιμάστε τις ικανότητές σας στα σπορ, γεμίστε ευεξία και αφήστε τα παιδιά σας άφοβα να περάσουν ευχάριστα και ακίνδυνα τον χρόνο τους.


Ο χώρος της παραλίας, του εστιατορίου καθώς και του beach bar, διατίθεται ελεύθερα προς το κοινό, πέραν των πελατών του ξενοδοχείου και του κάμπινγκ

Διαμονή στο Ολύμπιος Ζευς

ΔΙΑΜΟΝΗ

Απόλαυση και άνεση

Η διαμονή σας στο "Ολύμπιος Ζευς" θα είναι μια πραγματικά πολύ ευχάριστη εμπειρία. Τα 100 bngalows που διαθέτει βρίσκονται μπροστά στην υπέροχη παραλία με τα πεντακάθαρα νερά και σας δίνουν τη δυνατότητα να ξυπνάτε κάθε πρωί συντροφιά με τη θαλασσινή αύρα...

ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Μοναδικό περιβάλλον

Το camping είναι ένας μεγάλος σκιερός χώρος 100 θέσεων. Οι θέσεις είναι ανεξάρτητες δημιουργώντας μια πιο privet ατμόσφαιρα, ο περιβάλλοντας χώρος είναι πεντακάθαρος και γενικότερα θα νοιώσετε από την πρώτη στιγμή την άνεση που χρειάζεστε.
Θαλάσσια σπορ, παραλία και αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ολύμπιος Ζευς

ΣΠΟΡ - ΠΑΡΑΛΙΑ

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Μπείτε στο κλίμα της απόλυτης διασκέδασης απολαμβάνοντας διάφορες δραστηριότητες που σας προσφέρει το Ολύμπιος Ζευς.
Στις αθλητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν στο χώρο δοκιμάστε τις ικανότητές σας στα σπορ, γεμίστε ευεξία...